Наслов:

ВО СЕРИОЗНАТА МУЗИКА НЕМА ПРОСТОР ЗА ИМПРОВИЗАЦИЈА

ИНТЕРВЈУ НА ТРПЧЕСКИ ЗА БЕЛГРАДСКИ „ДАНАС“

Објавено на: 06.05.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Симон Трпчески
Забелешка:
ИНТЕРВЈУ НА ТРПЧЕСКИ ЗА БЕЛГРАДСКИ „ДАНАС“

Клучни зборови:
Ангелина Димоска 2004 Симон Трпчески

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат