Наслов:

УМЕТНИЧКАТА КРЕАЦИЈА НА ТЕЛОТО

традиционалниот годишен концерт на Балетското училиште при МБУЦ

Објавено на: 29.04.2005
Автор: Емилија Џипунов
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Балетското училиште при МБУЦ Илија Николовски - Луј

Клучни зборови:
Емилија Џипунова 2005 Балетското училиште при МБУЦ Илија Николовски - Луј

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат