Наслов:

МИНИСТЕРСТВОТО НЕМА ИНГЕРЕНЦИИ ДА ЗАБРАНИ КИЧ

РЕСТРИКЦИЈА НА ШУНДОТ

Издадено на: 26.04.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
РЕСТРИКЦИЈА НА ШУНДОТ

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат