Наслов:

ДЛАБОКО ЕМОТИВНА КРЕАЦИЈАТА НА НАДРЕАЛИСТИЧНАТА СЛИКА

„дневник дали“ - кореографија рисима рисимкин

Издадено на: 18.04.2005
Автор: Соња Здравкова-Џепароска
Периодика: Дневник
Број: 2737 | Страна: 14

Програма:
„Дневник Дали“ од Рисима Рисимкин.
Учесници:
Ирена Ветерова, Александар Монахов, Саша Ефтимова, Олга Панго, Билјана Пашариковска, Бистра Делиниколова

Клучни зборови:
‚Танц фест“ 2005 Александар Монахов Билјана Пашариковска Бистра Делиниколова Дневник Дали Ирена Ветерова Олга Панго Рисима Рисимкин Саша Ефтимова Соња Здравкова - Џепароска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат