Наслов:

ДЕСЕТДНЕВНО ПАТУВАЊЕ НИЗ РАЗНОБОЈНИ ЗВУЧНИ ПРЕДЕЛИ

ЗаврШи 29-то издание на „Денови на македонската музика"

Издадено на: 12.04.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Денови на македонската музика

Клучни зборови:
2005 Денови на македонската музика СОКОМ Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат