Наслов:

ЕТНО-КОРЕОДРАМА „ЗДРАВЈЕ И БЕРИЌЕТ“ ВО ИЗВЕДБА НА „ТАНЕЦ“

Свечено затворање на 'Денови на македонската музика"

Издадено на: 08.04.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„За здравје и бериќет“–етнокоеродрама
Учесници:
Танец, Сашо Миленковски, Шенка Колозова, Ванчо Петрушевски, Живоин Трајановиќ, Стојче Каранфилов

Клучни зборови:
2005 Ванчо Петрушевски Живоин Трајановиќ Сашо Миленковски Стојче Каранфилов Танец Тина Иванова Шенка Колозова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат