Наслов:

ВИЗУАЛИЗАЦИЈА НА ЗВУКОТ

ПО НАСТАПОТ НА ЧОЛОЊЕВСКИ И НОУЛС

Издадено на: 07.04.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
композицијата „Носталгија“ од Стојан Стојков,
Учесници:
дуото „Пластик“. Марек Чолоњевски и перкусионистката Ејми Ноулс
Забелешка:
ПО НАСТАПОТ НА ЧОЛОЊЕВСКИ И НОУЛС

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска дуото „Пластик“ Ејми Ноулс Марек Чолоњевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат