Наслов:

МАНИФЕСТАЦИЈАТА ГИ ПРОШИРУВА СОПСТВЕНИТЕ ХОРИЗОНТИ

"Денови на македонска музика“

Објавено на: 05.04.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Денови на македонската музика

Клучни зборови:
Денови на македонската музика Тина Иванова СОКОМ 2005

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат