Наслов:

НОВИТЕ ФОРМИ МУ ДАДОА НОВА ДИМЕНЗИЈА НА ФЕСТИВАЛОТ

„ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Издадено на: 04.04.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
ДММ, СОКОМ
Забелешка:
„ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска ДММ СОКОМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат