Наслов:

„МАДАМ БАТЕРФЛАЈ“ СО ПОЛН ЛЕТ ВО КАРИЕРАТА

Разговор со истакнатата оперска пејачка Весна Гиновска-Илкова

Објавено на: 02.04.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Весна Гиновска-Илкова

Клучни зборови:
Весна Гиновска-Илкова Тина Иванова 2005

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат