Наслов:

АФИРМАЦИЈА НА МАКЕДОНСКОТО МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО

Фестивалот 'Денови на македонска музика" Ќе се одржи од 30 март до 8 април

Објавено на: 22.03.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Денови на македонската музика

Клучни зборови:
Денови на македонската музика Тина Иванова СОКОМ 2005

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат