Наслов:

СКОПЈЕ БЕЗ КОНЦЕРТНА САЛА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЕВРОПСКИ ГРАД

Седница на Иницијативниот одбор

Издадено на: 04.03.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Ристо Пенов и Трифун Костовски,

Клучни зборови:
2005 Ристо Пенов Тина Иванова Трифун Костовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат