Наслов:

ПУБЛИКАТА Е ПРОМЕНЛИВА КАТЕГОРИЈА

СОНИ ПЕТРОВСКИ, СЕЛЕКТОР НА „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Издадено на: 28.02.2005
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Сони Петровски
Забелешка:
СОНИ ПЕТРОВСКИ, СЕЛЕКТОР НА „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат