Наслов:

МАЕСТРО СИМОН ТРПЧЕВСКИ ЌЕ НАСТАПИ СО ТЕНОРОТ ТОШЕ ПРОЕСКИ

Пријатно изненадување на манифестацијата "Денови на македонската музика°

Издадено на: 22.02.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Симон Трпчески, Тоше Проески, СОКОМ

Клучни зборови:
2005 Денови на македонската музика Симон Трпчески СОКОМ Тина Иванова Тоше Проески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат