Наслов:

„ИЗГРЕЈ ЗОРА“ ПОЛОВИНА ВЕК ЗАОЃА ВО ЗАБОРАВ

ЗАБРАНЕТАТА ПЕСНА ВО МАКЕДОНИЈА

Издадено на: 03.02.2005
Автор: Иван Блажевски
Периодика: Време
Страна: 16

Забелешка:
ЗАБРАНЕТАТА ПЕСНА ВО МАКЕДОНИЈА

Клучни зборови:
2004 Иван Блажевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат