Наслов:

ПРЕКУ МУЗИКАТА ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ ОД КАДЕ СМЕ

Разговор со Димитар Божиков - Мичо, гитарист

Издадено на: 20.01.2005
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Димитар Божиков- Мичо

Клучни зборови:
2005 Димитар Божиков- Мичо Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат