Наслов:

МУЗИКА КОЈА СЕ ДОЖИВУВА ВО ЕДЕН ЗДИВ

Кон музиката за филмот "Како убив светец"

Објавено на: 20.12.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Музика за филмот „Како убив светец“
Учесници:
Францускиот виолист Оливие Самоуилан и македонската музичка група “Проџект жлуст“

Клучни зборови:
Тина Иванова „Проџект жлуст“ 2004 Оливие Самоуилан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат