Наслов:

СТАРАТА ДАМА ДОСТОИНСТВЕНО ДОЈДЕ И КАЈ НАС

премиера на „старата дама“ од готфрид фон ајнем во МОБ

Издадено на: 13.12.2004
Автор: Драган Серафимовски
Периодика: Дневник
Број: 2633 | Страна: 14

Програма:
Претстава „Посета од Старата дама“ од Готфрид фон Ајнем.
Учесници:
Томислав Бекиќ, Анастасија Каптелова, Цветан Стојановски, Игор Дурловски, Кирју Лијаковски, Зоран Сотиров, Панче Стојановски, Ристо Петровски, Бојан Карас, Дејан Стоев, Билен Еминов; диригент: Јосип Шего, Хрватска

Клучни зборови:
2004 Анастасија Каптелова Билен Еминов Бојан Карас Готфрид фон Ајнем Дејан Стоев Драган Серафимовски Зоран Сотиров Игор Дурловски Јосип Шего Кирју Лијаковски Панче Стојановски Посета од Старата дама Ристо Петровски Томислав Бекиќ Цветан Стојановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат