Наслов:

ПИШУВАМЕ ОД ЉУБОВ, А НЕ ДА ЗАРАБОТИМЕ

Разговор со Јана Андреевска, композиторка

Издадено на: 09.12.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Јана Андреевска

Клучни зборови:
2004 Јана Андреевска Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат