Наслов:

ПРОСЕЧНА „ПОСЕТА НА СТАРАТА ДАМА“

За истоименото дело на Австриецот Готфрид фон Ајнем, проект на Македонската опера

Објавено на: 07.12.2004
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Операта ”Посета на старата дама” на Готфрид фон Ајнем,
Учесници:
Македонската опера, Јосип Шего, Томислав Бекиќ, Зоран Николовски, Марија Пупчевска, Анастасија Каптелова, Цветан Стојановски, Зоран Сотиров, Невен Силјановски, Дејан Стоев, Билен Еминов, Серафина Фантаузо, Александар Стефановски
Забелешка:
За истоименото дело на Австриецот Готфрид фон Ајнем, проект на Македонската опера

Клучни зборови:
Дејан Стоев Томислав Бекиќ Македонската опера Цветан Стојановски Јосип Шего Зоран Сотиров Марија Пупчевска Невен Силјановски Анастасија Каптелова Елени Новаковска Билен Еминов Александар Стефановски Серафина Фантаузо Зоран Николовски 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат