Наслов:

ЌЕ ДОЈДАМ И В ГОДИНА, НА „ОХРИДСКО ЛЕТО“

ДАРКО КОСТОВСКИ ПО КОНЦЕРТОТ СО МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Издадено на: 27.11.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Дарко Костовски,
Забелешка:
ДАРКО КОСТОВСКИ ПО КОНЦЕРТОТ СО МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Дарко Костовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат