Наслов:

ТРИУМФ НА БОРИС ТРАЈАНОВ

Борис Трајанов реализира уште еден одличен настап

Издадено на: 19.11.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
Вердиевата „Тоска“
Учесници:
Борис Трајанов, Виенската државна опера
Забелешка:
Борис Трајанов реализира уште еден одличен настап

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Борис Трајанов Виенската државна опера

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат