Наслов:

ДА ЈА ИСЧИСТИМЕ ОКОЛИНАТА ОД ЛАГИ

Разговор со Горан Трајковски

Објавено на: 15.11.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Горан Трајковски

Клучни зборови:
Тина Иванова 2004 Горан Трајковски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат