Наслов:

СИМОН МАГИСТРИРА СО ДЕСЕТКА

По концертот на пијанистот од нашата улица

Издадено на: 11.11.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
композиции од Шопен, Бизе-Бузони, Рахманинов и Шостакович
Учесници:
Симон Трпчески
Забелешка:
По концертот на пијанистот од нашата улица

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Бизе-Бузони Рахманинов Симон Трпчески Шопен Шостакович

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат