Наслов:

ДЕСЕТКА ЗА СИМОН , ПЕТ ПАТИ ГО ВРАЌАА НА БИС

Пијанистот Симон Трпчески го положи магистарскиот испит

Објавено на: 11.11.2004
Автор: Н.Димовска, М.К.
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Шопен, Рахмањинов, пијано концертот на Шостакович,
Учесници:
Симон Трпчески, камерниот оркестар на Музичката младина на Македонија,
Забелешка:
Пијанистот Симон Трпчески го положи магистарскиот испит

Клучни зборови:
Рахмањинов Симон Трпчески 2004 М.К. Н.Димовска камерниот оркестар на Музичката младина на Македонија Шостакович Шопен

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат