Наслов:

СРЕЌЕН СУМ ШТО НА МОИТЕ СОГРАЃАНИ ЌЕ ИМ ПОДАРАМ КОНЦЕРТ

Разговор со Симон Трпчески

Објавено на: 09.11.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2004 Симон Трпчески Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат