Наслов:

БОРБАТА ЗА ПУБЛИКАТА СТАНУВА СЕ ПОТЕШКА

Разговор со Оливер Белопета

Издадено на: 08.11.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Оливер Белоипета

Клучни зборови:
2004 Оливер Белопета Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат