Наслов:

НОВА СИТУАЦИЈА, СТАРА ПРАКТИКА


Издадено на: 28.10.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
МОБ,

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска МОБ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат