Наслов:

МИРИСОТ И ВКУСОТ НА БРАЗИЛ

заврши 23. издание на Скопскиот џез-фестивал

Објавено на: 27.10.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
бразилска музичка традиција
Учесници:
Росалија Де Соуза, Марчио Фарако

Клучни зборови:
Тина Иванова 2004 Росалија Де Соуза Марчио Фарако

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат