Наслов:

БРАЗИЛСКА ЕЛЕГАНЦИЈА ЗА КРАЈ

„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2004“

Објавено на: 27.10.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
музиката на класиците: Том Жобим, Каетано Велосо
Учесници:
Росалиа де Соуза и Марсио Фарако,
Забелешка:
„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ 2004“

Клучни зборови:
Ангелина Димоска 2004 Росалиа де Соуза и Марсио Фарако

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат