Наслов:

ШЕСТЧАСОВНО УЖИВАЊЕ ВО ПРОГРЕСИВНИОТ ЏЕЗ И АФРИКАНСКАТА МУЗИКА

Оливер Лејк Квартет, „Секс Моб" и Феми Кути на Скопскиот џез-фестивал

Објавено на: 26.10.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Оливер Лејк Квартет, „Секс Моб“ , Феми Кути, ‚Позитив Форс“

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 2004 Оливер Лејк Квартет „Секс Моб“ Феми Кути ‚Позитив Форс“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат