Наслов:

ВОЗБУДЛИВИ ВЕЧЕРИ НА ЏЕЗОТ

Настапот на американската жива легенда Мекој Тајнер

Издадено на: 25.10.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Скопски џез фестивал, Мекој Тајнер, Џанлуиџи Тровези, Џејн Банет, Јоаким Кун, Џорџ Мраз

Клучни зборови:
2004 Јоаким Кун Мекој Тајнер Скопски џез фестивал Тина Иванова Џанлуиџи Тровези Џејн Банет Џорџ Мраз

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат