Наслов:

СПОНТАНО И ПИТОМО ЗАОКРУЖУВАЊЕ СО ТРИ ТОЧКИ…

„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ“

Издадено на: 25.10.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
СЏФ, саксофонистот и кларинетист Џанлуиџи Тровеси и со пијанистот Јоаким Кун, Џејн Бунет, Мекој Тајнер,
Забелешка:
„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ“

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Јоаким Кун Мекој Тајнер СЏФ Џанлуиџи Тровеси Џејн Бунет

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат