Наслов:

ПОДМЛАДУВАЊЕ НА АНСАМБЛОТ

КАТЕРИНА КИПРОСКА, НОВА ДИРЕКТОРКА НА БАЛЕТОТ

Издадено на: 19.10.2004
Автор: В.Д.
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Катерина Кипроска
Забелешка:
КАТЕРИНА КИПРОСКА, НОВА ДИРЕКТОРКА НА БАЛЕТОТ

Клучни зборови:
2004 В. Д.

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат