Наслов:

ОД ЏЕЗ-ИМПРОВИЗАЦИИ ДО БРАЗИЛСКА ПОЕЗИЈА

23 издание на Скопскиот џез фестивал

Објавено на: 19.10.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Акопски џез фестивал

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал Тина Иванова 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат