Наслов:

ИНСПИРАТИВНО

За концертот на Македонската филхармонија Антон Нанут, диригент одСловенија , Ајман Мусахаџаева, виолина од Казахстан

Издадено на: 13.10.2004
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
”Концерт-от за виолина и оркестар” во Де-дур од Јоханес Брамс и ”Симфонијата во де-мол” на Цезар Франк
Учесници:
Македонската филхармонија, Антон Нанут, Ајман Мусахаџаева,
Забелешка:
За концертот на Македонската филхармонија Антон Нанут, диригент одСловенија , Ајман Мусахаџаева, виолина од Казахстан

Клучни зборови:
2004 Ајман Мусахаџаева Антон Нанут Елени Новаковска Македонската филхармонија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат