Наслов:

ИСТРАЖУВАЊЕТО Е МАКОТРПНА РАБОТА КОЈА НОСИ МНОГУ РАДОСТИ

Разговор со Сотир Голабовски,

Издадено на: 29.09.2004
Автор: Маргарита Китан Ивановска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Сотир Голабовски

Клучни зборови:
2004 Маргарита Китан Ивановска Сотир Голабовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат