Наслов:

НАУЧНОИСТРАЖУВАЧКИ ТРИБИНИ И КОНЦЕРТ

„СТРУШКА МУЗИЧКА ЕСЕН“

Објавено на: 18.09.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Струшка музичка есен
Забелешка:
„СТРУШКА МУЗИЧКА ЕСЕН“

Клучни зборови:
Струшка музичка есен Ангелина Димоска 2004

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат