Наслов:

ИЗВОНРЕДЕН СПОЈ НА ТАНЦОТ И МУЗИКАТА

Кон изведбата на "Лебедово езеро", кремљски балет

Издадено на: 24.08.2004
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Лебедово езеро“ на П.И.Чајковски,
Учесници:
Кремљски балет, Жана Богородицкаја, Ајдар Шајдулин,

Клучни зборови:
2004 Ајдар Шајдулин Емилија Џипунова Жана Богородицкаја Кремљски балет

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат