Наслов:

УБАВА МУЗИКА ВО ИНСПИРАТИВЕН АМБИЕНТ

ЗАВРШИ 44. ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ОХРИДСКО ЛЕТО“

Издадено на: 23.08.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Охридско лето
Забелешка:
ЗАВРШИ 44. ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ОХРИДСКО ЛЕТО“

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат