Наслов:

ЧИСТА РУСКА КЛАСИКА

„КРЕМЉОВСКИОТ БАЛЕТ"СО „ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ ВО СКОПЈЕ

Објавено на: 23.08.2004
Автор: Д.С.
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Лебедово езеро“ на Чајковски
Учесници:
„Кремљовски балет“ , Ајдар Шајдулин , Жана Богородицкаја, Михаил Мартинјук,
Забелешка:
„КРЕМЉОВСКИОТ БАЛЕТ"СО „ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ ВО СКОПЈЕ

Клучни зборови:
„Кремљовски балет“ Михаил Мартинјук 2004 Жана Богородицкаја Ајдар Шајдулин Д.С.

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат