Наслов:

КАВАЛОТ ВО ЕТНО ЏЕЗОТ – ПРИРОДЕН ЕЛЕМЕНТ

ОХРИДСКО ЛЕТО 2004

Објавено на: 21.08.2004
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 20270 | Страна: 8

Програма:
Етноџез музика.
Учесници:
Лот Лориен и Теодоси Спасов џез-кавал, Бугарија

Клучни зборови:
Нова Македонија Охридско лето Костадин Костадиновски 2004 Лот Лориен и Теодоси Спасов џез-кавал Етноџез музика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат