Наслов:

ОНА ШТО ГО НАЈАВИВМЕ ГО РЕАЛИЗИРАВМЕ

„Скопско лето" кон крајот на своето јубилејно издание

Издадено на: 28.07.2004
Автор: Утрински весник
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2004 Скопско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат