Наслов:

ИЗВОНРЕДЕН ПРИЛОГ КОН МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ

Кон балетот "Охридската робинка - Ташула", Охридско лето

Објавено на: 20.07.2004
Автор: Ратка Димитрова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Балетот „Охридската робинка - Ташула“ од Стојан Стојков
Учесници:
Балетот на МОБ, Саша Николовски-Ѓумар, Владимир Логунов, Александра Мијалкова, Василиј Чичиашвили

Клучни зборови:
Ратка Димитрова Саша Николовски-Ѓумар Александра Мијалкова 2004 Владимир Логунов Балетот на МОБ Василиј Чичиашвили

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат