Наслов:

НЕМА ПОВЕЌЕ НИШАЊЕ И ТРКАЛАЊЕ

Пет децении рокенрол

Издадено на: 14.07.2004
Автор: Ѕвездан Георгиевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2004 Ѕвездан Георгиевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат