Наслов:

ПУБЛИКАТА НЕ ИСПРАТИ СО ОВАЦИИ

Успешен настап на барокниот ансамбл „Бахус" во Киев

Издадено на: 12.07.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
дела на Зеленка, Бах, Телеман, Хендел
Учесници:
ансамбл „Бахус“, Владимир Костов, виолина, Татјана Петрушевска-Караскаковска, обоа, Марија Чаначевиќ-Гуркова, обоа, Васко Караскаковски, фагот, Игор Миташев, контрабас и Елена Силјановска, пијано,

Клучни зборови:
2004 Васко Караскаковски Владимир Костов Елена Силјановска Игор Миташев Марија Чаначевиќ-Гуркова Татјана Петрушевска-Караскаковска Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат