Наслов:

ОД ИЗВОРИТЕ НА БЛУЗОТ ДО СОВРЕМЕНИТЕ ЕКСПРЕСИИ

„Блуз и соул" фестивал

Објавено на: 08.07.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Блуз и соул“ фестивал, Мелвин Тејлор, Сем Меклејн, Бернард Алисон, Рони Џордан

Клучни зборови:
Тина Иванова 2004 Мелвин Тејлор Сем Меклејн Бернард Алисон Рони Џордан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат