Наслов:

ПОЧИНА ТОДОР СКАЛОВСКИ – БАРДОТ НА МАКЕДОНСКАТА СОВРЕМЕНА МУЗИКА

Ин мемориам

Издадено на: 03.07.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Учесници:
Ин мемориам
Забелешка:
Ин мемориам

Клучни зборови:
2004 Ангелина Димоска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат