Наслов:

СМЕШНА КОМИЧНА ОПЕРА

По премиерата на „Таен брак“

Издадено на: 23.06.2004
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Време
Страна: 16

Програма:
операта „Таен брак“ од Доменико Чимароза
Учесници:
МОБ, Александра Лазаровска, Невен Силјановски, Дејан Стоев, Бисера Чадловска
Забелешка:
По премиерата на „Таен брак“

Клучни зборови:
2004 Александра Лазаровска Ангелина Димоска Бисера Чадловска Дејан Стоев МОБ Невен Силјановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат