Наслов:

БРИТАНЦИТЕ „СПИРИЧУАЛАЈЗД“ ГО ОПРАВДАА РЕНОМЕТО НА ФЕСТИВАЛОТ

затворено третото изание на "Хајнекен Оф-фест"

Објавено на: 11.06.2004
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
кубанскиот гитарист Елиадес Очоа, британските рокери „Спиричуалајзд“, перуанската дива Сузана Бака, бразилскиот ди-џеј Долорес и сенегалските рапери „Дара Џеј“

Клучни зборови:
2004 „Хајнекен Оф-фест“ Елиадес Очоа „Спиричуалајзд“ ј Долорес „Дара Џеј“ Тина Иванова Сузана Бака

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат